phpKF - php Kolay Forum  
Ana Sayfa  |  Yardım  |  Üyeler  |  Giriş  |  Kayıt | Servis Bilgisayar

Servis Bilgisayar Apple Yetkili Servisi
Servis bilgisayar 1995 yılından bu güne kadar Apple Yetkili servisi olarak hizmet vermektedir. Her türlü Mac , Pc ve iPod ürünleriniz için teknik destek ve servis hizmeti sağlamaktadır.
Forum Takibi ve Güncellenmesi
Forumumuz günlük olarak takip edilip güncellenmektedir. Sorunlarınız için bizlere ulaşınız..
Konu Açılması ve Sorunların Tam Olarak Belirtilmesi
Sorunlarınızı uygun konu başlıkları altında ve tam olarak belirtiniz. Aksi halde cevaplanma süresi uzayacaktır..
Forum Ana Sayfası  »  iPodlarınızla ilgili tüm sorunlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz
 »  şarj olurken bozuldu

Yeni Başlık  Cevap Yaz
şarj olurken bozuldu           (gösterim sayısı: 153)
Yazan Konu içeriği

boşluk

ibrahim
[İbrahim Aktaş]

İleti Sayısı: 1
Durum: Forumda Değil

E-Posta Gönder
Özel ileti Gönder

Konu Tarihi: 06.01.2012- 23:58
Alıntı yaparak cevapla  

5. nesil bir ipod nanom var. Bugun bilgisayara sarj olması için takıyım dedim . Bilgisayar da o sırada açılmaya çalışıyodu ve hata verip duruyodu. Bikaç kez bilgisayarı açıp kapattım( tam olarak açılmayıp windows başlatılıyor ekranı baya bi süre gitmedigi için). En sonunda zorla bilgisayarı açtım bu sırada ipod ekranında bağlı yazıyordu. Sonra itunes hata verdi bilgsyar açıldıktan 2-3 dakka sonra. Bozuk ipod diye. Ben de hemen sarjdan çıkardım ipodu ama açılmadı. Ekranında sarj olurken olan 'bağlı. Bağlantıyı kesin ve çıkarın' yazısı var. sönük bi silüeti var ama okunabiliyor. Yardım edin lütfen.

Yeni Başlık  Cevap Yaz

Forum Ana Sayfası  »  iPodlarınızla ilgili tüm sorunlarınızı bu bölüme yazabilirsiniz
 »  şarj olurken bozuldu

Forum Ana Sayfası

php Kolay Forum (phpKF)   Telif - Copyright © 2007 - 2009   phpKF Ekibi
içerik:   Servis Bilgisayar Apple Yetkili Servis
 RSS Beslemesini Görmek için Tıklayın   RSS Beslemesini Google Sayfama Ekle   RSS Beslemesini Yahoo Sayfama Ekle