|
wsyin
[Hüseyin Hür]
İleti Sayısı: 2
Durum: Forumda Değil
E-Posta Gönder
Özel ileti Gönder
|
Konu Tarihi: 01.08.2011- 13:41
Merhaba,
0
Ben Hüseyin. Babamla amerikadan bir iPod Touch 32GB aldık. Cihazı aldığımızdan beri cihazın camı ile çerçevesi arasında dıştan farkedilebilir bir kasa açıklığı vardı. Cam 1 milimetre yukarıda idi. Yani cam yaylı gibiydi. Cihazıma silikon kılıf aldım ve cihaz 1 ay cebe gir çık gir çık olduktan sonra kasa açıklığı yok denebilecek kadar azaldı.
Fakat cihazı aldığımdan beri camın sağ üst köşesine ufak deydiğimde ekran dalgalanıyor- beyaz oluyor- görüntü gidiyor geliyor du. Şu anda cihazımın ekranındahiç görüntü yok. Beyaz. Şarj ediyorum (bilgisayardan) sonra açıyorum ama sadece beyaz ekran var.
Cihazımı aldığım apple store ile konuştum ve cihazımın garanti kapsamında olduğu bulunduğum ülkenin (Türkiye) uluslararası garanti kapsamında bulunduğunu söylediler. Cihazımı bir yetkili servise verdikleri invoice veya fatura ile beraber yollayabileceğimi söylediler.
Ben Zonguldak/Ereğlide oturuyorum ve bilkom a attığım mesajda bana sizin adresinizi verdiler. Elim kolum bağlı aylardır cihazımı kullanamıyorum. Aldığıma pişman oldum. Cİhazım sıfır kaldı ama kullanamıyorum. Bulunduğum bölgede ve yakınlarında ipod uma bakacak bir servis yok.
Yardımcı olursanız sevinirim.
|