phpKF - php Kolay Forum  
Ana Sayfa  |  Yardım  |  Üyeler  |  Giriş  |  Kayıt | Servis Bilgisayar

Servis Bilgisayar Apple Yetkili Servisi
Servis bilgisayar 1995 yılından bu güne kadar Apple Yetkili servisi olarak hizmet vermektedir. Her türlü Mac , Pc ve iPod ürünleriniz için teknik destek ve servis hizmeti sağlamaktadır.
Forum Takibi ve Güncellenmesi
Forumumuz günlük olarak takip edilip güncellenmektedir. Sorunlarınız için bizlere ulaşınız..
Konu Açılması ve Sorunların Tam Olarak Belirtilmesi
Sorunlarınızı uygun konu başlıkları altında ve tam olarak belirtiniz. Aksi halde cevaplanma süresi uzayacaktır..
Forum Ana Sayfası  »  Servis Bilgisayar Apple Servis
 »  ıphone umu aracıma baglayamıyorum

Yeni Başlık  Cevap Yaz
ıphone umu aracıma baglayamıyorum           (gösterim sayısı: 301)
Yazan Konu içeriği

boşluk

stroboskop
[özgür öztürk]

İleti Sayısı: 1
Durum: Forumda Değil

E-Posta Gönder
Özel ileti Gönder

Konu Tarihi: 18.05.2011- 15:49
Alıntı yaparak cevapla  

tüm teknik servis çalışanları iyi çalışmalar kolay gelsin

bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var

apple iphone ların baglantı sorunları hakkında bir problemimiz var .Aracımız 2010 model porsche 917 targa modeli bu aracın teyp ekranı bizim pcm dedigimiz dokunmatik ekranlı bir teyp ve bu cihazın buluetoth ile çalışan bir telefon sistemi mevcut,bunun haricinde bir usb girişi ve aux girişide mevcut, araç sahibinin şikayeti şu: ıphone 4 ümü araca baglayamıyorum
,bu durumda elime bir kaç telefon alıp tarama yaptıgımda aracın pcm mi yani teyibi ıpod haricinde diger üç telefonu gördü ve sorunsuz bir şekilde baglantı kurdu ama ıphone nu görmedi sebebini anlamış degilim,
aynı zamanda bu cihazı yani ıphone u sıfır bir araçta denedim showwrom da duran bir araç, bu araç ıpodu gördü ve baglantı kurdu ,bu durumu anlayamıyorum ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum ,
aynı problem seat leon araçlarındada mevcut,
bu araçların vites kolununun hemen ön tarafında usb ve aux girişi bulunuyor usb ye flash bellek takıldıgında içerisindeki müzikleri okuyor, fakat ıpod ve apple ıphone yani telefon takıldıgında teyp ıpodu tanımıyor (bu cihaz desteklenmemektedir) diye ingilize bir uyarı çıkıyor bunun sebebi nedir, ve nasıl çözebiliriz bu konuda bilgi verir iseniz çok sevinirim.

iyi çalışmalar dilerim

Yeni Başlık  Cevap Yaz

Forum Ana Sayfası  »  Servis Bilgisayar Apple Servis
 »  ıphone umu aracıma baglayamıyorum

Forum Ana Sayfası

php Kolay Forum (phpKF)   Telif - Copyright © 2007 - 2009   phpKF Ekibi
içerik:   Servis Bilgisayar Apple Yetkili Servis
 RSS Beslemesini Görmek için Tıklayın   RSS Beslemesini Google Sayfama Ekle   RSS Beslemesini Yahoo Sayfama Ekle